החברה מדווחת על התאוששות מהירה במחלקת המכירות ומדווחת כי גם השנה יגיעו באמצעותה לארץ עולי רגל נוצריים לחגי סוכות ופסח
גם השנה יתמידו צליינים אוונגליסטים ממערב אירופה לעלות לירושלים בצאת חג הסוכות כדי לקיים בה ועידה בין-דתית.
"עם תחילת הלחימה בצפון אומנם צללו ההזמנות עד כדי מחצית", מוסר רובי הרשקוביץ', מנהל בריסל איירליינס בישראל, "אך כעת ניכרת התאוששות מהירה."
בשנים האחרונות, גם בעת משברי התיירות בארץ, בריסל איירליינס זכתה להטיס במטוסיה לישראל קבוצות נכבדות של עולי רגל נוצריים ממערב אירופה ואף מהאיים הקאריבים, בעיקר בתקופת פסח וסוכות.
"המייחד את התנועה הזאת הוא שיתוף פעולה בלתי אמצעי של מפעילי תיירות נכנסת בישראל עם צוות בריסל איירליינס בארץ", מוסיף הרשקוביץ. "השילוב המנצח הזה הוכיח יכולת חדירה שיווקית ישירה של המפעילים הישראלים, אשר באה לידי ביטוי במוצר הסופי לצליין."
בריסל איירליינס: גם השנה יגיעו איתנו צליינים לארץ
החברה מדווחת על התאוששות מהירה במחלקת המכירות ומדווחת כי גם השנה יגיעו באמצעותה לארץ עולי רגל נוצריים לחגי סוכות ופסח
00:00 ,28.08.2006
עשוי לעניין אותך
בורוביץ לאולמרט: אטימות לנעשה לתעשיית התעופה הישראלית
בריטיש איירווייס - מותג-על בריטי ע"פ סקר Superbrands
באל על זועמים: עובדי מדינה יטוסו עם אליטליה
אל על מטענים בחרה ב-ECS כסוכנת המכירות שלה באירופה
חיים רומנו - מנכ"ל אל על עד 2010
אל על מדווחת על הפסד של 15 מיליון דולר ברבעון השני