"ממן" נערכת להמשיך לתת שירותים למרות עיצומי רשויות המכס

ממן מעניקה 50% הנחה במחיר האיחסון ללקוחות שסחורותיהם עוכבו במסוף המטענים בעקבות עיצומי עובדי המכס. סחורה בשווי כספי של מאות מיליוני דולר מעוכבת במחסני ממן עקב השביתה


00:00 ,23.10.2002 מאת: מערכת פורט2פורט
ממן מעניקה 50% הנחה במחיר האיחסון ללקוחות שסחורותיהם עוכבו במסוף המטענים בעקבות עיצומי עובדי המכס. סחורה בשווי כספי של מאות מיליוני דולר מעוכבת במחסני ממן עקב השביתה

למערכת העתון "שי ספנות ותעופה" נמסר כי חברת "ממן – מסופי מטען וניטול", מדווחת על הערכות מוגברת והפעלת תוכנית חירום מיוחדת וזאת בכדי לאפשר קליטה ושחרור של סחורות על אף עיצומי המכס. זאת במטרה למזער את הנזק הנגרם לציבור היצואנים והיבואנים.

חברת "ממן" נערכת למצב בו יגיעו מחסני החברה לתפוסה מלאה ופועלת להעמדת מחסנים חיצוניים בשטח שדה התעופה, על מנת להמשיך ולקבל את הסחורות שימשיכו להגיע.

אלי דלאל, מנכ"ל ממן – מסופי מטען וניטול, מציין כי במגבלות הקיימות עושה "ממן" כל שביכולתה בכדי לתת ללקוחותיה את השירות היעיל, המקצועי והאמין ביותר. עוד מוסיף דלאל, כי ההחלטה להעניק 50% הנחה ללקוחות שסחורותיהם עוכבו, נועדה לבוא לקראת הלקוחות ולצמצם בכך את הנזקים שעיצומי המכס גורמים. עוד מדגיש דלאל, כי בזמן השביתה מעוכבת סחורה בשווי כספי של מאות מיליוני דולר.

חברת "ממן – מסופי מטען וניטול" מפעילת מסוף המטענים בנתב"ג מספקת את מכלול שירותי הקרקע לייבוא ולייצוא דרך האוויר של מדינת ישראל ומשרתת את כל חברות התעופה והבלדרות הפועלות בנתב"ג. המסוף מטפל במטענים בהיקף כולל של כ – 220 אלף טונה בשנה ומרכז תחת קורת גג אחת את הטיפול בכל סוגי המטענים המיובאים לישראל והמיוצאים ממנה ליעדים בכל רחבי העולם.