טרנד הספא הגיע גם לאוניות של מנו ספנות

בדומה למלונות פאר בארץ ובחו"ל, מציע הספא שבסיפון העליון של ה"רויאל איריס" מבחר אפשרויות לטיפולים מקצועיים לגברים ונשים, מידיהן של מטפלות מוסמכות שהובאו במיוחד מהמזרח הרחוק


00:00 ,10.07.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

בדומה למלונות פאר בארץ ובחו"ל, מציע הספא שבסיפון העליון של ה"רויאל איריס" מבחר אפשרויות לטיפולים מקצועיים לגברים ונשים, מידיהן של מטפלות מוסמכות שהובאו במיוחד מהמזרח הרחוק
 
חברת מנו ספנות מדווחת כי טרנד הספא הגיע גם לאוניות הפאר שלה. באונייה "רויאל איריס" פועל ספא מפואר שמציע למפליגים שפע של פינוקים בעיסויים, טיפולי יופי וגוף, בריאות אלטרנטיבית ועוד.
 
אלון וינטר, מהל המלון באונייה, מציין כי בדומה למלונות הפאר בארץ ובחו"ל, מציע הספא שבסיפון העליון של האונייה מבחר אפשרויות לטיפולים מקצועיים לגברים ונשים, מידיהן של מטפלות מוסמכות שהובאו במיוחד מהמזרח הרחוק.
 
מבחר הטיפולים כולל: עיסוי תאילנדי, עיסוי סיני  ועיסוי שבדי, טיפולים ארומתיים בשמנים איכותיים לפנים, לראש ולרגלים, טיפולי בריאות כרפקסולוגיה, שיאצו ורייקי, כמו כן יינתנו טיפולי יופי כולל תספורות, מיקור, פדיקור ואיפור פנים.
 
חידושים נוספים בעונת הפלגות הנוכחית: צוותי בידור, הופעות, ריקודים וקרנבל שנמשך מהתחלת ההפלגה ועד סופה. בכניסה לאוניה מלווה צוות הבידור את הנוסעים לסיור היכרות ו"מחמם את האווירה" בתחפושות ובמוזיקה טרופית. במהלך כל שעות ההפלגה, ביום ובלילה, פועלים מוקדי בידור למבוגרים ולילדים. בשעות הערב מתקיימים מסיבות ריקודים, ערבי קריוקי, תחרות בחירת ה"זוג האידיאלי", תחרות "כוכב נולד", וכן מתקיים מדי ערב מופע מרכזי של "מחזמר בינלאומי", "היו זמנים" ועוד. בדיסקו ירקיד הדי.ג'יי את הנופשים עד השעות הקטנות של הלילה ובאולם הקולנוע יוקרנו סרטים ל"ציפורי הלילה".
 
"השנה אנו מציעים לנוסעים לא רק מלון צף ברמה של 5 כוכבים אלא גם פעילות סביב השעון כמו שנהוג במועדונים ובכפרי נופש" אומר משה מנו, נשיא "מנו ספנות".
 
גם חנויות הדיוטי פרי שבאוניות עברו שינויים, ובנוסף למוצרים הקלאסיים כגון בשמים, סיגריות, משקאות ומוצרי חשמל, נוספו השנה תשבצי סודקו, מגזינים וספרי קריאה.
  
התוכניות החדשות תופעלנה בכל שלושת האוניות ה"רויאל איריס", ה"איריס" וה"יסמין" בהפלגות הקצרות ובהפלגות הארוכות.