איחוד האמירויות: תנועת שיא בשדה התעופה של דובאי

נמל התעופה הבינלאומי של דובאי רשם בשנה שעברה תנועת שיא עם 92.3 מיליון נוסעים. בכך, נמל התעופה הבינלאומי של דובאי שמר על מעמדו כנמל התעופה הבינלאומי העמוס ביותר בעולם זו השנה העשירית ברציפות


10:17 ,05.02.2025 מאת: מערכת פורט2פורט

נמל התעופה הבינלאומי של דובאי רשם בשנה שעברה תנועת שיא עם 92.3 מיליון נוסעים. בכך נשבר השיא הקודם שעמד על 89.1 מיליון נוסעים בשנת 2018. בכך, נמל התעופה הבינלאומי של דובאי שמר על מעמדו כנמל התעופה הבינלאומי העמוס ביותר בעולם זו השנה העשירית ברציפות.

 

בשנת 2024 נרשמה צמיחה מתמשכת במספר הנוסעים כאשר דצמבר היה העמוס ביותר. במהלך החודש האחרון של השנה שעברה עברו בנמל התעופה 8.2 מיליון נוסעים.

 

שיח׳ מוחמד בן ראשד אל מכתום, סגן נשיא וראש ממשלת איחוד האמירויות ושליט דובאי, התייחס להישג זה כשאמר: ״שדה התעופה הבינלאומי של דובאי הוא סיפור הצלחה עולמי שמשקף את יכולתה של איחוד האמירויות להפוך שאיפות נועזות למציאות. היותו שדה התעופה העמוס ביותר בעולם מהווה עדות למחויבות שלנו לחדשנות ולמצוינות המניעים את התקדמות האומה״.