יו"ר ארגון המים של דרום קליפורניה, ג'פרי קייטלינגר, יגיע לביקור בארץ במהלך חודש ספטמבר. במהלך הביקור הוא ייפגש חברות ישראליות בתחום וייחשף לטכנולוגיה ישראלית
"יו"ר ארגון המים של דרום קליפורניה, ג'פרי קייטלינגר יגיע לביקור בארץ במהלך חודש ספטמבר. כך מסר עודד דיסטל, מנהל תוכנית המים Israel NEWTech.
הביקור הינו יוזמה של Israel NEWTech לקידום טכנולוגיות המים בישראל ובשיתוף שי אייזן הנספח הכלכלי בלוס אנג'לס.
במהלך ביקורו ייפגש מר קייטלינגר עם חברות מים ישראליות, ייחשף לטכנולוגיות המים המתקדמות בישראל, ויעלה את בעיות ואתגרי המים בדרום קליפורניה.
כמו כן ייערך במהלך הביקור דיון בנושאי התפלת מים, שימוש במי קולחין, טיהור מים, "הולכת" מיםומניעת דליפות, וכן בהשלכותהסביבתיות של שימוש במים ממוחזרים.
ארגון המים של דרום קליפורניה MWD הינו קונסורציום של 28 ערים ורשויות מים באזור אשר מספק מים ל-18 מיליון איש.
בכיר אמריקאי מתחום המים יבקר בישראל
יו"ר ארגון המים של דרום קליפורניה, ג'פרי קייטלינגר, יגיע לביקור בארץ במהלך חודש ספטמבר. במהלך הביקור הוא ייפגש חברות ישראליות בתחום וייחשף לטכנולוגיה ישראלית
00:00 ,26.08.2008
עשוי לעניין אותך
החל מהבוקר: עיצומים כבדים בנמלי אשדוד וחיפה
נמל אשדוד: הסכמי החלונות יאפשרו לחברות ספנות נוספות לכלול את הנמל במסלולן
קבוצת אלאלוף מקימה את מרין קונטיינרס קירור
נשיא אורוגוואי יגיע השבוע לביקור ממלכתי בישראל
אילת: חברת הנמל פינתה 5,000 רכבים לטובת פסטיבל הג'אז
אוורגרין ליין מגדילה נפח הקיבולת בשירות מישראל למזרח הרחוק