אוריין נבחרה כספק לוגיסטי לשינוע אווירי של בינת

שתי החברות חתמו על חוזה עבודה לשנה בכלל הפעילות בשינוע מטענים אוויריים. עיקר הפעילות ייסוב סביב הטסת מטענים מהולנד


00:00 ,12.06.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

שתי החברות חתמו על חוזה עבודה לשנה בכלל הפעילות בשינוע מטענים אוויריים. עיקר הפעילות ייסוב סביב הטסת מטענים מהולנד
 
היום במשרדי בינת תקשורת מחשבים בת"א נחתם חוזה עבודה עם אוריין לשנה לכלל הפעילות בשינוע מטענים אוויריים, כאשר עיקר הפעילות ייסוב סביב הטסת מטעני DELL מהולנד. 
 
החוזה נחתם בשיתוף יאסיף מעוז, מנהל הדסק הישראלי של SCHENKER באמסטרדם, ופרנק הנדריק, סופרווייזר ייצוא אווירי של SCHENKER באמסטרדם.

חברת בינת תקשורת מחשבים הינה חברת אינטגרציה המתמחה במתן פתרונות בתחומי התקשורת, המחשב והטלקום. מאז הקמתה סיפקה החברה מגוון רחב של פתרונות, טכנולוגיות ושירותים בתחום התקשורת. החברה מתמחה במתן מגוון מקיף של פתרונות מקצה לקצה ושירותים מקצועיים המספקים מענה לצרכים הדינמיים של קהילת ה-ICT.

חברת אוריין מייצגת בישראל באופן בלעדי את ענק הלוגיסטיקה SCHENKER-BAX, חברת השילוח והלוגיסטיקה מהגדולות בעולם.