מנכ"ל החברה צביקה גרינברג סיכם את פעילות החברה וחילק גביעים לעובדים מצטיינים במחלקות השונות של החברה
את חגיגת סיום שנת העסקים של שנת 2007 ציינו בחברת כסלו על ידי חלוקת גביעים לעובדים מצטיינים במחלקות השונות של החברה, וכן בהצדעה לוותיקי החברה העובדים בחברה למעלה מעשר שנים. למעלה מ-20 עובדים נקראו לבמה לקבלת גביע וללחוץ את ידו של מנכ"ל החברה, מר צביקה גרינברג, שהעניק להם במתנה ארוחה זוגית מפנקת במסעדת אל גאוצ'ו. מהחברה נמסר עוד כי העובדים המצטיינים זכו בנוסף בשובר לסוף שבוע זוגי.
מנכ"ל חבר כסלו, מר צביקה גרינברג, אמר במהלך האירוע כי האני מאמין שלו הוא שהעובדים הם הבסיס של כל חברה מצליחה ובכוונתו להמשיך ולהשקיע בטיפוח המשאב האנושי גם בעתיד, באירועים, בפעילויות חברתיות מגבשות, סדנאות ימי כיף למחלקות, פינוקים לעובדים מצטיינים - כל זאת על מנת לשמור על איכות כוח האדם ויצירת צוות מוביל אחד לאורך שנים ארוכות.
מהחברה נמסר עוד כי מדי שנה חוגגת חברת כסלו את שנת העסקים היוצאת ואת זו הנכנסת. השנה החליטה החברה לקיים את האירוע ב"גן ארמון" היפהפה, ועובדי החברה זכו לקבלת פנים מפוארת בהגיעם למקום ולאחר מכן נהנו מארוחת גורמה באולם המפואר.
שיאו של הערב היה בהשקת סרט הוידיאו של החברה מהטיול למרמריס באוקטובר 2007. בסיום החלק הטקסי נשא מר גרינברג דברי סיכום על פעילות החברה בשנת 2007 והציג את המטרות היעדים והחזון לקראת 2008.
חברת כסלו חגגה את סיום 2007 והעניקה גביעים לעובדים מצטיינים
מנכ"ל החברה צביקה גרינברג סיכם את פעילות החברה וחילק גביעים לעובדים מצטיינים במחלקות השונות של החברה
00:00 ,03.03.2008
עשוי לעניין אותך
שר התחבורה מופז: בשנים הקרובות יושקעו כמיליארד שקלים בנמלי חיפה ואשדוד
נציג Schenker סין: "החברה התחייבה על אפס תקלות באולימפיאדה"
סיטרמן: "ישראל צריכה להיות בין 10 המדינות המובילות בדירוג הביצועים הלוגיסטיים"
אטרקציות באירוע port2port – גלי עטרי, כנסיית השכל והשף ישראל אהרוני
צמרת התובלה והלוגיסטיקה העולמית מגיעה לישראל
האולימפיאדה בבייג'ין - אחד הפרוייקטים המורכבים בעולם התובלה והלוגיסטיקה