קריאף אלבטרוס ו- JAS יממנו לימודי השכלה גבוהה לילדי העובדים

במסגרת ועידת JAS השנתית שנסתיימה זה לא מכבר באטלנטה, שם לקחו חלק נציגי קריאף אלבטרוס - נציגתה הבלעדית בישראל, נתבשרו באי הועידה, כי לימודים גבוהים של ילדי עובדי החברה והנציגים הבלעדיים בחו"ל ימומנו ע"י החברה האם באוניברסיטה בעלת שם, במידה וימשיכו לעבוד בת


00:00 ,08.05.2005 מאת: מערכת פורט2פורט

במסגרת ועידת JAS השנתית שנסתיימה זה לא מכבר באטלנטה, שם לקחו חלק נציגי קריאף אלבטרוס - נציגתה הבלעדית בישראל, נתבשרו באי הועידה, כי לימודים גבוהים של ילדי עובדי החברה והנציגים הבלעדיים בחו"ל ימומנו ע"י החברה האם באוניברסיטה בעלת שם, במידה וימשיכו לעבוד בתחום. כל זאת במסגרת בניית עתודה ניהולית לחברה האם.
 
הלימודים הממומנים יתקיימו ב- Loughborough University היוקרתית הנמצאת באנגליה ואשר מדורגת בין 10 האוניברסיטאות המובילות במדינה. ב- 2003 זכתה האוניברסיטה ע"י ה- Sunday Times בתואר אוניברסיטת השנה.
 
עוד נמסר בועידה על מעבר מטה JAS העולמי ממילנו לאטלנטה בשנת 2006, מעבר אשר ימקד את פוקוס החברה ליבשת הגדולה בנוסף לפעילותה העניפה בשאר היבשות.