אייר קונסולידטור תרמה מחשבים לעמותת ניצני ראשון

העמותה, המסייעת לילדים עם שיתוק מוחין וניוון שרירים, קיבלה מהחברה העוסקת בשילוח מטעני אוויר תרומה של כ-20 מחשבים


00:00 ,06.03.2008 מאת: מערכת פורט2פורט

העמותה, המסייעת לילדים עם שיתוק מוחין וניוון שרירים, קיבלה מהחברה העוסקת בשילוח מטעני אוויר תרומה של כ-20 מחשבים
 
חברת אייר קונסולידטור תרמה לאחרונה כ-20 מחשבים משומשים לעמותת "ניצני ראשון", וזאת עקב יוזמה של מנכ"ל החברה, מר משה ורוצלבסקי.
 
החברה, העוסקת בשילוח מטעני אוויר, קיבלה לאחרונה מכתב תודה מיו"ר העמותה, יורם זפרני, אשר הביע הערכה רבה למנכ"ל אייר קונסולידטור ואף כתב "בשם ילדי עמותת ניצני ראשון אנו מודים לכם על תרומת המחשבים".
 
עמותת ניצני ראשון, הנמצאת בראשון לציון, הוקמה על ידי הורים לילדים נכים בשנת 2001 במטרה לסייע לילדים עם שיתוק מוחין וניוון שרירים, סובלים מבעיית נכות קשה, לקבל את מלוא הזכויות המגיעות להם על פי חוק ובכך להתקדם ולהגיע להישגים. העמותה פועלת לרווחת הילד הנכה והמשפחה הסובבת אותו.