לדברי מקיין, יש לבדוק אם עיסקה זאת אינה פוגעת בחוקי התחרות החופשית של השוק. לחברת DHL האב מרכזי בעיר וילמינגטון אשר מעסיק בין 8,000 ל-10,000 תושבים ממחוז דייטון באוהיו
המועמד הרפובליקני לנשיאות ארה"ב, ג'ון מקיין, קרא לרשות הפדרלית לחקור את עיסקת DHL עם חברת UPS לפיה האחרונה תטיס את חבילות DHL בתחומי ארה"ב. לדברי מקיין, יש לבדוק אם עיסקה זאת אינה פוגעת בחוקי התחרות החופשית של השוק, כך דיווח עיתון אמריקאי מקומי בשם "דייטון דיילי ניוז".
מקיין ציין כי הוא תומך בבדיקה של הרשויות הפדרליות של המקרה הספציפי הזה וכי הוא אינו בעל דעה לכאן או לכאן בנוגע לעיסקה. יחד עם זאת ציין סנאטור מקיין כי יכול להיות שכבר אי אפשר לעצור את העיסקה בין DHL לחברת UPS ולהציל את המשרות שיקוצצו.
יש לציין כי לחברת DHL האב מרכזי בעיר וילמינגטון אשר מעסיק בין 8,000 ל-10,000 תושבים ממחוז דייטון באוהיו. אם האב זה ייסגר יש לשער כי עובדי החברה יפוטרו.
על פי העיסקה שנרקמה בין שתי החברות, חברת UPS תמיין ותטיס את מטעני חברת DHLממרכז החברה בלואיסוויל ותחליף את ההאב של DHL בווילמינגטון.
סנטור מקיין הוסיף וציין כי מר פרנק אפל, מנכ"ל חברת DP, בעליה של חברת DHL, צריך להגיע לווילמינגטון ולהסביר את החלטתו לעבוד עם UPS.
ג'ון מקיין קרא לרשות הפדרלית לחקור את עסקת DHL- UPS
לדברי מקיין, יש לבדוק אם עיסקה זאת אינה פוגעת בחוקי התחרות החופשית של השוק. לחברת DHL האב מרכזי בעיר וילמינגטון אשר מעסיק בין 8,000 ל-10,000 תושבים ממחוז דייטון באוהיו
00:00 ,11.08.2008
עשוי לעניין אותך
בריטיש איירוויס: מקום חמישי ברשימת המותגים האהובים בבריטניה
אל על מטענים מוזילה היטלי הדלק
אל על מטענים: מנהל מכירות חדש באזור אסיה
בריטיש איירווייס גייסה 25 מיליון ליש"ט לטובת יוניצף
רש"ת: מבצע בטיחות יצא לדרך בנתב"ג
תערוכת בובות של אקי"ם בטרקלין אל על