ירום אורן, שבעבר חבר ליו"ר החברה, עופר גלבוע, ברכישת ק.א.ל, מונה למנכ"ל. יעקב מזרחי, שכיהן כסמנכ"ל כלכלה, מונה לסמנכ"ל הכספים בחברה
עופר גלבוע ,היו"ר ובעל השליטה בחברת המטענים האוויריים, מסר כי דירקטוריון החברה מינה לתפקיד מנכ"ל החברה את ירום אורן.
אורן, בן 40, מגיע לתפקיד הנוכחי לאחר ניסיון רב בתפקידים בכירים. בעבר כיהן כשותף בכיר בקרן ההשקעות פימי במשך 12 שנים וסיים עבודתו בקרן זו לפני כשנה. עם פרישתו מקרן פימי עסק בהשקעות שונות, ובין השאר חבר לגלבוע במהלך לרכישת חברת ק.א.ל.
במקביל למינוי זה, אוחדו אגף הכספים ואגף הכלכלה ולסמנכ"ל הכספים של החברה מונה יעקב מזרחי, שכיהן עד כה כסמנכ"ל כלכלה. מחברת ק.א.ל. נמסר כי, השינוי הארגוני האמור הינו חלק מתנופת הפיתוח של החברה, הכולל השקעה משמעותית בחידוש והגדלת צי המטוסים של החברה ובניית מערך תחזוקה חדש.
גלבוע אמר כי "אני שמח מאוד על מינויו של ירום אורן כמנכ"ל ק.א.ל. לאורן רקורד מרשים וניסיון עסקי רב, ואני בטוח כי יביא עימו רוח חדשה ותנופה לחברת ק.א.ל. אני מכיר אותו שנים רבות ויש בינינו שיתוף פעולה מצוין שאף בא לידי ביטוי לאחרונה במהלך שהוביל לרכישת חברת ק.א.ל.
"את מזרחי, שמונה לתפקיד סמנכ"ל הכספים, אנו מכירים מאז כניסתנו לחברה ואנו סבורים כי הוא הבחירה הטבעית והראויה לתפקיד החשוב של מנהל הכספים של הקבוצה. בנוסף לתפקידו החדש, ימשיך מזרחי להיות אמון על המגזר החקלאי של החברה כשם שעשה בתפקידו הקודם" ציין גלבוע.
עוד הוסיף גלבוע כי, עם השינוי הארגוני בהנהלת החברה והגדלת צי מטוסי החברה, מתכוננת חברת ק.א.ל להמשיך ולהוביל את שוק המטענים האוויריים הייעודים בישראל תוך שמירה על השירות הייחודי והמסור ללקוחותיה הרבים.
עוד נמסר כי, חברת ק.א.ל רכשה מטוס מסוג ג'מבו 747-200 (אוסקר) ונערכת לקבלת מטוסה השני (מייק) המסיים בימים אלה טיפול D-Checkמקיף. עם סיום המהלך תחזיק החברה בבעלותה שני מטוסי 747-200 שישמשו לפעילויותיה השוטפות בקווים השונים מישראל ובחזרה ובקווים הטראנס אטלנטיים. כמו כן, מתפעלת החברה מטוסים נוספים בהסכמי חכירה.
מינויים חדשים בחברת ק.א.ל
ירום אורן, שבעבר חבר ליו"ר החברה, עופר גלבוע, ברכישת ק.א.ל, מונה למנכ"ל. יעב מזרחי, שכיהן כסמנכ"ל כלכלה, מונה לסמנכ"ל הכספים בחברה
00:00 ,07.12.2010
עשוי לעניין אותך
חברת ק.א.ל השתתפה במאמץ כיבוי השריפה בכרמל
אל על מתגייסת לשיקום יערות הכרמל
אל על והראל חברה לביטוח משיקים שת"פ ייחודי
כנפיים: רווח נקי של 18 מיליון דולר ברבעון השלישי של 2010
אל על ופליינג קרגו שינעו קרנף להונגריה
בלופטהנזה קרגו עורכים שינויים לשיפור איכות השירות