חברת התעופה הגרמנית רשמה גידול של 19.3% בתשעת החודשים הראשונים של 2010 והובילה במהלך תקופה זו 1.47 מיליון טון
חברת התעופה לופטהנזה רשמה גידול של 20.5% בנפח הובלות המטענים בחודש ספטמבר השנה, לעומת התקופה המקבילה אשתקד. בכך עוקפת לופטהנזה בקלות את נתוני חברות אייר-פרנס-KLMובריטיש איירוויס, יריבותיה העיקריות באירופה.
בתשעת החודשים הראשונים של 2010 הגיע נפח המטענים שהובילה החברה ל-1.47 מיליון טון מטרי. מדובר בגידול של 19.3% לעומת התקופה המקבילה בשנת 2009.
בחודש ספטמבר דיווחה חברת הבת Lufthansa Cargo על עלייה של 20.8% בנפח המטענים שהובילה במהלך החודש והגיעה ל-159 אלף טון מטרי. לופטהנזה קרגו רשמה גידול של 19.4% במהלך החודשים ינואר - ספטמבר השנה לעומת התקופה המקבילה אשתקד, ושינעה במהלך תקופה זו 13 מיליון טון מטרי.
הכנסות לופטהנזה קרגו רשמו גידול של 21.3% לעומת שנה שעברה, זאת הודות לגידול של 15.4% בנפח הקיבולת אשר הביא לעלייה בנפח התפוסה הממוצע שעמד על 68.3%.
עם זאת, לא חל כמעט שינוי בהישגיי חברת התעופה הגרמנית בחודשים האחרונים. בחודשי אוגוסט-ספטמבר ישנו גידול של 1.7% בלבד בתנועת המטענים. עקב הגידול בקיבולת נשאר נפח התפוסה הממוצע זהה.
תנועת המטענים של קבוצת לופטהנזה ביבשת אמריקה גדלה ב-25.6% בחודש ספטמבר ואילו בפעילות בקו אסיה - האוקיינוס השקט ישנו גידול של 21.7%, לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
לופטהנזה: גידול של 20.5% בתנועת המטענים בספטמבר
חברת התעופה הגרמנית רשמה גידול של 19.3% בתשעת החודשים הראשונים של 2010 והובילה במהלך תקופה זו 1.47 מיליון טון
00:00 ,12.10.2010
רוצים להעמיק בפרטים? תשאלו את דוק
עשוי לעניין אותך
לופטהנזה מכפילה תדירות השירות ליפן
לופטהנזה קרגו שינעה קנגורו לבירת לטביה
אליטליה פתחה משרד ברבת עמון
לופהנזה קרגו חושפת מכולת קירור חדשנית
ערב הסעודית: התרסקות המטוס הגרמני נגרמה עקב טעות בנחיתה
לופטהנזה קרגו ממנה מנהל אזורי חדש בצפון ודרום אמריקה
