DHL השלימה את הרחבת הסניף באזור הסחר החופשי בג'בל עלי באיחוד הנסיכויות

החברה השלימה שלב ראשון בתוכנית הרחבת הסניף בעלות של 3.5 מיליון דולר. החברה הצהירה כי בכוונתה להפוך את הסניף למרכז פעילות החברה במזרח התיכון לצד סניפיה ברבת עמון ובחריין


00:00 ,16.11.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

החברה השלימה שלב ראשון בתוכנית הרחבת הסניף בעלות של 3.5 מיליון דולר. החברה הצהירה כי בכוונתה להפוך את הסניף למרכז פעילות החברה במזרח התיכון לצד סניפיה ברבת עמון ובחריין
 
חברת הבלדרות הבינלאומית DHL הודיעה על השלמת השלב הראשון של תוכנית הרחבת סניף החברה באזור הסחר החופשי בג'בל עלי באיחוד הנסיכויות הערביות בעלות של 3.5 מיליון דולר בשטח של 6,000 מטרים רבועים.


ההחלטה להרחיב את סניף החברה באזור הסחר החופשי בג'בל עלי התקבלה לאור הגידול הרב בפעילות השילוח באזור אשר רשמו עלייה של 40% בשנה האחרונה. סניף החברה באזור הסחר החופשי רושם כיום תנועה של 40 משלוחים ביום לעומת 6 משלוחים בשנה שעברה.

מנהל הביצוע של DHL בנסיכויות, ג'ף וולש, מסר לעיתון המפרץ "אח'באר אלח'ליג'" כי המטרה העתידית היא להפוך את הסניף באזור הסחר החופשי בג'בל עלי למרכז פעילות החברה במזרח התיכון לצד הסניפים המרכזיים ברבת עמון ובבחריין.

וולש הוסיף כי כבר היום תופס הסניף 60% מפעילות החברה במזרח התיכון, ומספק חבילה של שירותים לוגיסטיים הנותנים מענה לפעילות המתרחבת באזור הסחר החופשי בג'בל עלי.