החברה, הפועלת בתחום הטיסות הפרטיות באבו דאבי, הודיעה כי בכוונתה להכפיל את צי המטוסים שלה עד מחצית שנת 2009
חברת התעופה Prestige Jet הפועלת בתחום הטיסות הפרטיות בנסיכות אבו דאבי הודיעה כי צירפה שלושה מטוסים חדשים לצי המטוסים שברשותה.
המטוסים החדשים, מדגם Cessna Citation Sovereign, המסוגל להטיס תשעה נוסעים לטווח טיסה של 5,300 קילומטר במהירות מרבית של 840 קמ"ש, Challenger 604 המכיל עשרה מושבים ומסוגל לטוס ברציפות 7 עד 15 שעות ו-Embraer Legacy 600 המסוגל להטיס שמונה עד שלושה עשר נוסעים לטווח של 6,019 קילומטר, מגדילים את מספר המטוסים בצי המטוסים של החברה ל-11 מטוסים.
החברה החלה לפעול בחודש מאי 2007 והיא פועלת משדה התעופה Al Bateen City Airportבפרברי העיר אבו דאבי, והיא מתכננת להכפיל את צי המטוסים שברשותה עד מחצית שנת 2009. בתוך כך נמסר כי החברה הצעירה תשמש נותנת החסות המרכזית ביריד השני לתעופה פרטית MEBA 2008 אשר יתקיים באבו דאבי בחודש נובמבר הקרוב.
Prestige Jet רכשה שלושה מטוסים חדשים
החברה, הפועלת בתחום הטיסות הפרטיות באבו דאבי, הודיעה כי בכוונתה להכפיל את צי המטוסים שלה עד מחצית שנת 2009
00:00 ,16.09.2008
עשוי לעניין אותך
יאט"א צירפה את דובאי לפיילוט בפרויקט e-freight
Emirates תחזיר את המטוס מדגם A380 לשירות מחרתיים
Emirates קרקעה את המטוס מדגם A380
היטל צפיפות בנמל ג'בל עלי בדובאי
SkyCargo פיתחה כיסוי למטענים נגד חום
Rolls-Royce מהדקת השת"פ עם מספנות אבו דאבי