אבו דאבי: נוסע נתפס עם גן חיות קטן באמתחתו

אזרח סעודי שהיה בדרכו לעלות על טיסה נתפס כשבמטענו האישי ארבעה נחשים, שני תוכים וסנאי שהובלו בניגוד לתקנות


00:00 ,08.12.2010 מאת: מערכת פורט2פורט

אזרח סעודי שהיה בדרכו  לעלות על טיסה נתפס כשבמטענו האישי ארבעה נחשים, שני תוכים וסנאי שהובלו בניגוד לתקנות
 
שדה התעופה של אבו דאבי מספק חוויות מיוחדות למחלקת התפיסות של המכס במקום. אזרח סעודי אשר הגיע לשדה התעופה בטיסה מג'קרטה בטיסת  Etihad Airwaysנתפס כשבמטענו האישי נחשים, תוכים וסנאי.
 
על פי הדיווח, הנוסע כבר היה בדרכו לעלות על טיסת המשך ליעד נוסף במדינה ערבית, כאשר אחד מאנשי המכס גילה שבתיק היד שברשותו זזים דברים ולאחר פתיחת התיק התגלו ארבעה נחשים, שני תוכים וסנאי, כולם חיים ומסודרים בתאים מיוחדים.
 
אחראי הביטחון בשדה התעופה של אבו דאבי מסר כי, לנוסע לא היו כל אישורים או תעודות להובלת החיות ובעקבות העובדה שהנוסע הוביל אותן בניגוד לתקנות המחייבות להכניסן לקופסאות מיוחדות ולאחסנן בבטן המטוס, הורד הנוסע מהמטוס לחקירה והמטען שבידו הוחרם.