חברת פריץ הודיעה על מינוייה של יפעת חיים לתפקיד מנהלת חטיבת היבוא של הקבוצה. חיים, העובדת בפריץ מאז 2008, מילאה שורת תפקידים ניהוליים והיא מביאה עמה ניסיון עשיר בניהול לקוחות, ספקים, עובדים ופרויקטים חוצי ארגון בתחומי מערכות מידע, איכות והדרכה.
במהלך שנותיה בחברה ניהלה חיים את צוותי השירות והתפעול, את מחלקת הייצוא האווירי, וליוותה את היחידה העסקית והצוות המסחרי. במסגרת תפקידה החדש היא תהיה אמונה על ניהול הממשקים ושירות הלקוחות בכל יחידות החטיבה ובדגש על חיזוק הרווחיות והאחידות התפעולית.
לדבריה, "מה שמוביל אותי זו הידיעה ששירות אישי הוא זה שעושה את ההבדל. מעבר לידע המקצועי. אנשים מצוינים הם אלו שמייצרים את הערך המוסף".
מנכ״ל פריץ, רמי לוי, בירך על המינוי: "היכולות המוכחות של יפעת מעוררות השראה ואין מתאימה ממנה לתפקיד. היא תיקח חלק משמעותי בצמיחת החברה ותמצב אותנו כמצטיינים בשירות".
כידוע, פריץ היא אחת החברות המובילות בישראל בשילוח בינלאומי ולוגיסטיקה. החברה מעסיקה כ- 850 עובדים, בחמישה סניפים ברחבי הארץ ובחמישה מרכזים לוגיסטיים.