אגף הכלכלה באיגוד לשכות המסחר מצא כי סך כל הפדיון של יום הפורים יעמוד על כ-1.65מיליארד שקל, גידול של כ-160 מיליון שקל בהשוואה לממוצע החודשי
"ביום חג הפורים מרבית העסקים בענפי המסחר והשירותים צפויים לפעול כרגיל וחלקם אף במתכונת מורחבת, ובכלל זה מרכזי קניות, רשתות שיווק, קניונים, מסעדות, מרכזי בילוי לילדים, תרבות וכיו"ב'", כך עולה מבדיקה שערך אגף הכלכלה באיגוד לשכות המסחר.
מהבדיקה עולה כי ביום החג, הפדיון בעסקים הפועלים בתחומים רלוונטיים (מסחר, שירותי אוכל ואירוח, שירותי כ"א, אבטחה שמירה וניקיון, תקשורת ופעילות פנאי), יהיה גבוה בכ-10% מהממוצע היומי בחודש מארס, גידול של כ-160 מיליון שקל. סך הכל הפדיון של יום זה יעמוד על כ-1.65 מיליארד שקל.
מאגף הכלכלה נמסר עוד כי מאחר שפורים חל בימי שישי ושבת העלייה בצריכה צפויה להיות נמוכה בכ-8% לעומת שנה רגילה.
הערכות: הפדיון ביום הפורים בענפי המסחר והשירותים יהיה גבוה בכ-10% מהממוצע היומי
אגף הכלכלה באיגוד לשכות המסחר מצא כי סך כל הפדיון של יום הפורים יעמוד על כ-1.65מיליארד שקל, גידול של כ-160 מיליון שקל בהשוואה לממוצע החודשי
00:00 ,20.03.2008
עשוי לעניין אותך
פורים: יימכרו כ-30 מיליון אוזני המן
תוכנית לצמצום הפטם: 250 אלף מטילות לרבייה יישחטו
אושרה הקמתן של 6 חברות חממה בהיקף 11 מיליון שקל

המדען הראשי: במהלך 2007 אושרו בקשות מחקר ופיתוח בהיקף 2.2 מיליארד שקל
יו"ר חדש לוועדת הכלכלה של התאחדות התעשיינים
לין: התיקון לחוק חובת המכרזים ישנה את מפת העסקים בישראל