מונתה מנכ"לית לחברה הכלכלית של ארגון מגדלי הפרחים

עדי פרץ מונתה למנכ"לית "מועצת הפרחים בע"מ". החברה הוקמה ע"י ארגון מגדלי הפרחים במטרה לבצע מו"מ מרוכז בשם מגדלי הפרחים מול ספקים ונותני שירותים


00:00 ,29.06.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

עדי פרץ מונתה למנכ"לית "מועצת הפרחים בע"מ". החברה הוקמה ע"י ארגון מגדלי הפרחים במטרה לבצע מו"מ מרוכז בשם מגדלי הפרחים מול ספקים ונותני שירותים
 
עדי פרץ (31) מונתה למנכ"לית "מועצת הפרחים בע"מ", החברה הכלכלית של ארגון מגדלי הפרחים. החברה הוקמה על ידי ארגון מגדלי הפרחים במטרה לבצע מו"מ מרוכז בשם מגדלי הפרחים מול ספקים ונותני שירותים וכך להוזיל עלויות.
 
לדברי פרץ, בישראל ישנם כאלף מגדלי פרחים שרוכשים תשומות בהיקף של מאות מיליוני שקלים בכל שנה. החברה הכלכלית של ארגון מגדלי הפרחים תוכל להפחית באופן משמעותי את הוצאות המגדלים על ידי חתימה על הסכמים מרוכזים עם ספקי תשומות, חומרי אריזה, יצרני דשנים וחומרי הדברה ונותני שירותים אחרים. 
 
כמו כן תטפל החברה הכלכלית בהופעה וביקור של מגדלי פרחים בתערוכות מקצועיות בארץ ובחו"ל ובפיתוח מוצרים חדשים לשרות המגדלים.
 
מזכיר ארגון מגדלי הפרחים, חיים חדד, המשמש יו"ר הדירקטוריון של "מועצת הפרחים בע"מ", אמר שעקב איחוד מועצות היצור וצמצום פעילותן נוצר חלל מבחינת הייצוג הכלכלי המשותף של מגדלי הפרחים. החברה הכלכלית שהקים הארגון תמלא חלל זה ותפעל לקידום האינטרסים של המגדלים.