"הבונים" תספק ברזים ומפעילים פנאומטיים לאיזון אסדות קידוח נפט וגז בים

חברת "הבונים" מקיבוץ "כפר הנשיא" העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק ברזים כדוריים ומפעילים פנאומטיים, תספק לראשונה ברזים ומפעילים אשר ישמשו כמגופי בקרה לאיזון אסדות קידוח והפקה של נפט וגז טבעי הממוקמות בלב הים


00:00 ,05.12.2005 מאת: מערכת פורט2פורט

זכתה במכרזים של 2 מהחברות המובילות בעולם בתחום קידוח ימי בהיקף ראשוני של כ- 1 מיליון דולר
 
חברת "הבונים" מקיבוץ "כפר הנשיא" העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק ברזים כדוריים ומפעילים פנאומטיים, תספק לראשונה ברזים ומפעילים אשר ישמשו כמגופי בקרה לאיזון אסדות קידוח והפקה של נפט וגז טבעי הממוקמות בלב הים.
 
החברה זכתה לאחרונה ב 2 מכרזים יוקרתיים של 2 מהחברות המובילות בעולם לייצור אסדות קידוח ( Nationalו- Maritimeמנורבגיה) לאספקת ברזי לחץ גבוה ומפעילים פנאומטיים בהיקף ראשוני של כ- 1 מיליון דולר.
 
אורי אולינר, מנכ"ל "הבונים" מסר כי החברה פיתחה לצורך כך סידרה של ברזים חדשים העמידים בתנאים קורוזיביים של הים ובעלי יכולת תפעולית גבוה ביותר המתבטאת בעמידות בלחצים גבוהים ביותר של עד 250 אטמוספרות.
 
לדבריו, הגידול החד בצריכת הנפט בעולם בשנים האחרונות הביא לביקוש רב של אסדות קידוח ימיות. בחברת "הבונים" נערכים לייצור מוגבר על פי צפי שבמהלכו תמכור החברה בשנתיים הקרובות מוצרים לאסדות נפט וגז בהיקף של כ 3 מיליון דולר.