הדוברה הגיעה לפני שנה לארץ לצורך בניית והרכבת מערכת השיגומים של הרציף החדש בנמל הכרמל. עם סיום העבודה הוטענה דוברת העבודה על אונייה מתמחה בנמל חיפה על ידי חברת אס.טי. אנד טי
היום הועמסה הדוברה השנייה שעסקה בהנחת השיגומים ותיחום הרציף החדש של נמל הכרמל. לאחר הסיום המוצלח הוטענה דוברת העבודה במעמס של 310 טון על אונייה מתמחה בנמל חיפה על ידי חברת אס.טי. אנד טי.
הדוברה הגיעה לפני שנה לארץ לצורך בניית והרכבת מערכת השיגומים של הרציף החדש בנמל הכרמל. לאחר שנת עבודה מאומצת הדוברה וכל הציוד הנלווה שלה יצא למסע ימי לפרויקט הבא באירופה.
הציוד שייך לחברה דנית AARSLEF שמתמחה בבניית רציפים ועבודות ימיות. כל הציוד נטען על אוניית פרויקטים מתמחה עם מנופים בעלי כושר הרמה של 700 טון ומערכות איזון מיוחדות אשר מאפשרות לה להרים משקל רב. במהלך העבודה הדוברה הוצמדה לאונייה והונפה ישירות מהמים לסיפון האונייה.
מנהל חברת אס טי אנד טי, מר מנואל אמיר, אשר טיפלה בדוברה, מסר כי "שמחנו לקחת חלק בפרויקט חשוב זה. הטעינה המורכבת בוצעה במהירות ובמיומנות, תודתנו נתונה לכל החברות והעובדים שנתנו יד לפרויקט ואפשרו את סיומו המהיר, במיוחד עובדי חברת ססובר, צוות האונייה ועובדי נמל חיפה שנתנו כולם יד להצלחת הפרויקט".
חברת אס.טי. אנד טי היא סוכנות אוניות המתמחה בטיפול במטענים חריגים והחכרת אוניות בתחום.
הסתיים יצוא דוברות עבודה של נמל הכרמל
הדוברה הגיעה לפני שנה לארץ לצורך בניית והרכבת מערכת השיגומים של הרציף החדש בנמל הכרמל. עם סיום העבודה הוטענה דוברת העבודה על אונייה מתמחה בנמל חיפה על ידי חברת אס.טי. אנד טי
00:00 ,28.01.2007
עשוי לעניין אותך
סיטרמן מבקש להכריז על התוכנית לשדרוג כביש ירושלים-ת"א כפרוייקט בעל חשיבות לאומית
שמואל לנדאו מונה לסמנכ"ל כספים, רכש ומנהל בחברת השילוח DHL
משה מיץ נבחר למנכ"ל חברת נמל אילת
רפאל כץ וסיוונית ערכו יום עיון ללקוחותיהם בנושא קבלת מעמד "יצואן מאושר"
קיזוז תשומות בסך כ-40 מיליון שקל באמצעות חשבוניות מס פיקטיביות
דוד ארצי: מכון היצוא הישראלי במקום האחרון בהיקף הסיוע הממשלתי