היאכטה הפרטית הובלה באמצעות האוניה "כרמל אקופרש" בקו וולנסיה חיפה. עקב אורכה של היאכטה נדרש תיאום של שבוע מראש של עם עובדי נמל חיפה
חברת א.מ.א סוכנויות ים מאוגדות הובילה ביום שלישי שעבר (10 באוקטובר) מוולנסיה לחיפה את Sunseeker, יאכטה פרטית אשר מיועדת על ידי בעליה לשיט במפרץ אילת והובלה באמצעות האוניה Carmel Ecofresh מוולנסיה לחיפה. היאכטה נפרקה בחיפה על ידי מחלקת התפעול של חברת AMA בראשותו של מר יוסף אסעד.
מנהל מחלקת התפעול של AMA בחיפה ביקש לשבח את עובדי נמל חיפה – סדרנים, מנהלים ועובדי מסוף- אשר השתתפו בפריקת היאכטה ובהעברתה באמצעות מנוף הגשר למשאית מיוחדת ועשו את עבודתם באופן מקצועי ביותר. יש לציין כי התיאום עם נמל חיפה נעשה שבוע לפני הגעתה של האוניה וגם הציוד המיועד לפריקה הוכן מבעוד מועד ואף נערך דיון על כך בזמן סידור העבודה בנמל.
יש לציין כי הפריקה נתקלה בקשיים רבים עקב אורך היאכטה (18.5 מטר), והצורך למנוע נזקים לגוף הספינה. בעל היאכטה אשר היה נוכח בעת הפריקה חילק שבחים לעוסקים במלאכה לאור עבודתם המצוינת ולאור העובדה כי היאכטה לא ניזוקה ואף לא נשרטה.
האוניות בקו M.A.E פועלות על ידי חברת א.מ.א סוכנויות ים מאוגדות. מבנה האניות מאפשר טיפול במגוון סוגי מטען הכוללים קירור קונבנציונאלי, מכולות יבשות וקירור, מטענים מתגלגלים וקונבנציונאליים.
חברת א.מ.א פרקה יאכטה באורך 18.5 מ' בקו M.A.E
היאכטה הפרטית הובלה באמצעות האוניה "כרמל אקופרש" בקו וולנסיה חיפה. עקב אורכה של היאכטה נדרש תיאום של שבוע מראש של עם עובדי נמל חיפה
00:00 ,15.10.2006
עשוי לעניין אותך
13.10.2006
רכבת ישראל בחרה ב- 4 חברות להתקנת מערכות גילוי וזיהוי ויזואלי במפגשי מסילה
13.10.2006
53,100 משרות נוספו לענפי המסחר והשירותים מתחילת השנה ועד חודש יולי 2006
09.10.2006
חנ"י: ב-2007 יושקעו כ-630 מיליון שקל בפיתוח נמלי הים
09.10.2006
נשיא איגוד לשכות המסחר לשר התחבורה: יש לשנות את שיטת החיוב באגרת הרציף
09.10.2006
חברת אוריין תרמה 20,000 עצים למען שיקום יערות הצפון
08.10.2006
הועדה לבדיקת הליכי הרכש בנמל חיפה: אין פגם בהתנהלות חרמש ועוזני