הכנס, שנערך בהשתתפות כ-250 קציני בטיחות של חברות התובלה, קידם את נושא העבודה בסביבה בטיחותית
חברת נמל אשדוד ערכה אתמול (שני) כנס קציני בטיחות בתעבורה בהשתתפות כ-250 קציני בטיחות של חברות התובלה. את הכנס פתח ניצב בדימוס יעקב רז, יו"ר דירקטוריון חברת נמל אשדוד.
בכנס נשאו דברים אבי קוסטו, מנכ"ל סע-שא, עובדיה כהן, סמנכ"ל מינהל ומשאבי אנוש בחברת נמל אשדוד, אבישי מיכאלי, מנהל אגף מטענים במשרד התחבורה ואלברט אמסלם, קצין בטיחות בתעבורה בחברת הנמל.
במסגרת הכנס אמר ניצב בדימוס יעקב רז, יו"ר דירקטוריון חברת נמל אשדוד, כי "חברת הנמל רואה חשיבות רבה בקידום נושא הבטיחות ובצורך למזער נזקים, לצד השמירה על סביבת עבודה בטיחותית. לצורך כך, החברה עמלה על קידום פרויקטים חינוכיים להעלאת רמת המודעות בקרב העובדים והלקוחות. מטרתו העיקרית של הכנס היא להביע את תודתנו בפניכם ולהציג לעוסקים במלאכה את פועלה של החברה בכל הקשור לנושא הבטיחות".
חברת נמל אשדוד ערכה כנס לקציני בטיחות בתעבורה
הכנס, שנערך בהשתתפות כ-250 קציני בטיחות של חברות התובלה, קידם את נושא העבודה בסביבה בטיחותית
00:00 ,07.07.2009
עשוי לעניין אותך
תביעה כנגד ספק סיני – פרוצדורה ליברלית של בית המשפט
מטעמי בטיחות: הסעות ילדים הורדו מהכביש
לין: נשיא בית הדין לעבודה נטל על עצמו סמכות של מחוקק
חשד להברחת אלפי בגדים מזויפים בשווי 10 מיליון שקל
יבואני הברזל לבג"צ: בטל ההחלטה להטיל ערובה זמנית על יבוא ברזל לבניין
אוניית צים פקדה לראשונה את נמל אשדוד במסגרת קו EMX