משרד "נדל רוטשילד" הגיע לביקור מקצועי בנמל חיפה

המשרד, אשר מתעסק בתחום דיני יבוא ויצוא וסחר בינלאומי, צפה בפעילות השוטפת בנמל, קיבל הרצאה מסמנכ"ל השיווק של הנמל ולמד על פעילות מסוף אוברסיז


00:00 ,30.03.2006 מאת: מערכת פורט2פורט

המשרד, אשר מתעסק בתחום דיני יבוא ויצוא וסחר בינלאומי, צפה בפעילות השוטפת בנמל, קיבל הרצאה מסמנכ"ל השיווק של הנמל ולמד על פעילות מסוף אוברסיז
 
משרד עורכי דין נדל – רוטשילד, העוסק בתחום דיני יבוא ויצוא וסחר בינלאומי, התארח לביקור מקצועי בחיפה. התחנה הראשונה בביקור היתה בנמל חיפה. עובדי המשרד קיבלו הרצאה מאלפת מפי דוד לאסקי, סמנכ"ל השיווק של נמל חיפה, שסיפר לנוכחים על מבנה הנמל ותוכניות הפיתוח של הנמל. בתום ההרצאה יצא המשרד לסיור ממונע בשטח הנמל, בהדרכת דוד לאסקי, ובו הוצגו הפעילויות השוטפות של הנמל.
 
הסיור המשיך למסופי אוברסיז בחיפה, שם פירט מר עזי דגן באופן מרתק את פעילויות המסוף, והתאפשר למשתתפים להיווכח בטיפול בשטח באחסנת סחורות, במשלוחי קונסולידציה ביבוא ויצוא ועוד.
 
עו"ד גיל נדל מסר כי הסיור תרם רבות להשכלתם של צוות המשרד. "כאשר עובדי המשרד נדרשים לנושא של בדיקות פיזיות שנערכות על ידי המכס, או לנושאי פיצול מצהרים, הביקור בשטח מעניק מימד נוסף, פרקטי, לטיפול המשפטי של המשרד".