מזג האוויר דחה את מרתון הדיונים המתוכנן בין עובדי הנמלים לממשלה

היום היו הצדדים להתכנס ליומיים בבית מלון בירושלים בכדי להמשיך את הפגישות שהתחילו בשבוע בעבר בנוגע לרפורמה בנמלי הים


00:00 ,15.12.2013 מאת: מערכת פורט2פורט

נדחתה פגישה של עובדי הנמלים, ההסתדרות ואנשי משרדי האוצר והתחבורה בנוגע לרפורמה בנמלים, שהיתה אמורה להתקיים היום (א') בירושלים.

בשבוע שעבר נערכו שתי פגישות, בהן השמיעו דברים בעיקר נציגי העובדים. בראשונה העלו הדוברים את נושא פיתוח הנמלים (העמקת רציפים קיימים ומתן הזדמנות הוגנת לתחרות עם הרציפים המתוכננים) ובשנייה דובר על רשת הביטחון התעסוקתי של העובדים.

לדברי נוכחים, ניכר היה שהפעם באו נציגי משרדי האוצר והתחבורה כשהם נכונים לשמוע את העובדים. הדובר תיאר את האווירה כחיובית, אולם סירב להכריז כי הושגו הסכמות, ו/או התרחשה פריצת דרך.

היום היו הצדדים אמורים להתכנס למרתון דיונים בן יומיים בבית מלון בירושלים, או בשל מזג האוויר ואי היכולת להגיע פיזית לבירה, הפגישה נדחתה.

יו"ר ועד עובדי נמל חיפה מאיר תורג'מן: "בפגישות שהיו עד כה אנחנו הצגנו את הדברים והם רשמו".