ארקיע וחברת JetBlue חתמו על הסכם אינטרליין

ההסכם מהווה קפיצת מדרגה משמעותית ברמת השירות לנוסע הישראלי ומחבר בין לוח הטיסות של ארקיע - המפעילה עד שבע טיסות שבועיות ישירות לשדה התעופה JFK בניו יורק לבין רשת היעדים הענפה של JetBlue ברחבי ארה״ב, הקאריבים ומרכז אמריקה


11:12 ,08.01.2026 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת ארקיע הודיעה על חתימת הסכם אינטרליין (טיסות המשך) עם ענקית התעופה האמריקאית JetBlue, החברה השישית בגודלה בארה״ב המפעילה רשת רחבה של נתיבים בצפון אמריקה, אמריקה הלטינית והאיים הקריביים.

 

ההסכם מהווה קפיצת מדרגה משמעותית ברמת השירות לנוסע הישראלי ומחבר בין לוח הטיסות של ארקיע - המפעילה עד 7 טיסות שבועיות ישירות לשדה התעופה JFK בניו יורק  לבין רשת היעדים הענפה של JetBlue ברחבי ארה״ב, הקאריבים ומרכז אמריקה.

 

מחברת ארקיע נמסר כי ״עבור הצרכן הישראלי, משמעות ההסכם היא חוויית טיסה נוחה, רציפה ובטוחה, עם חיבור קל ומהיר למבחר רחב של יעדים מרכזיים ופופולריים בארצות הברית, הקריביים ומרכז אמריקה בהם: לוס אנג׳לס, פורט לודרדייל במיאמי, בוסטון, אורלנדו, וושינגטון די סי, קנקון במקסיקו, גווטמאלה קוסטה ריקה ועשרות יעדים נוספים מתוך רשת היעדים של JetBlue.

 

במסגרת ההסכם ייהנו הנוסעים מתיוג כבודה מלא - משליחה ישירה מנתב״ג ועד ליעד הסופי בארה״ב וכן מכל יעד בארה״ב ועד לנחיתה בישראל  ללא צורך באיסוף כבודה בנמל הביניים, וכן מהגנה מלאה במקרה של עיכובים או שינויים באחד ממקטעי הטיסה. שילוב זה מבטיח נוחות מרבית, חיסכון משמעותי בזמן ושקט נפשי לאורך כל המסע.


 

 

רוצים להעמיק בפרטים? תשאלו את דוק