תספק לקונצרן סימנס מושבים לרכבת ישראל בהיקף ראשוני של כ-10 מיליון שקל. העסקה עתידה להתרחב לסכום כולל של כ-60 מיליון ש"ח
קבוצת "פלטכניקה" בבעלות קיבוץ ניצנים, באמצעות חטיבת המושבים לתחבורה ציבורית, חתמה על הסכם עם חטיבת האנרגיה והתעשייה של קונצרן סימנס לאספקת מושבים ל-87 קרונות של רכבת ישראל בהיקף ראשוני של כ-10 מיליון שקלים.
העסקה עתידה להתרחב לכ-500 קרונות נוספים בהיקף כולל של כ-60 מיליון שקל.
זאב רונן, מנכ"ל קבוצת פלטכניקה, מסר כי החברה זכתה במכרז של סימנס לאחר התמודדות מול החברות המובילות בעולם בתחום יצור מושבים לתחבורה ציבורית, לרבות חברת "קיל" הגרמנית, בזכות הפיתוחים ההנדסיים החדשנים, אשר הותאמו במיוחד לצרכים של רכבת ישראל (בשיתוף עם מהנדסים ברכבת ישראל), וכן בזכות העובדה כי המושבים עומדים בתקנים האירופאים המחמירים והחדשים ביותר.
מושבי הרכבת החדשים עברו תהליך של עיצוב מחדש, כשמטרתו להעלות את רמת הנוחות במהלך הישיבה. העיצוב מחדש מתבטא בהגדלת המושב ומושב הראש וכן בהוספת משענת זרוע מתרוממת בין שני יושבים לנוחות מירבית.
כמו כן, המושבים אשר עשויים מחומר מיוחד על בסיס פוליאוריתן, הינם עמידים לאש ועשויים מהרכב מיוחד המונע פליטה של גזים רעילים במקרה של שריפה.
עוד מוסר רונן כי פלטכניקה הינה הספק הישראלי הראשון איתו חתמה סימנס בפרויקט החדש לבניית הקרונות לרכבת ישראל.
קבוצת פלטכניקה מקיבוץ ניצנים תספק מושבים לרכבת ישראל
תספק לקונצרן סימנס מושבים לרכבת ישראל בהיקף ראשוני של כ-10 מיליון שקל. העסקה עתידה להתרחב לסכום כולל של כ-60 מיליון ש"ח
00:00 ,11.03.2007
רוצים להעמיק בפרטים? תשאלו את דוק
עשוי לעניין אותך
בריסל איירליינס תפעיל הקיץ טיסה יומית לארץ
ערנותו של מעריך מכס הביאה לגילוי ניסיון הברחה של כלים לשימוש בסמים
נציגי פאנאלפינה הטורקית הגיעו לישראל במסגרת ביקור משלחת עסקית
הסכם לשיתוף פעולה בתחום התקינה בין ישראל וטורקיה
מרוקו-ספרד: יוזמה לכריית מנהרה מתחת למצרי גיברלטר
רשות החברות תגבש עמדתה לגבי הסכם העבודה בנמל אשדוד עד מחר
