חיזוק התחבורה האווירית לדרום. חברת ישראייר השלימה בהצלחה את יום ההטסה הראשון במסגרת הגשר האווירי החדש לאילת, הפועל מכוח מכרז של משרד התחבורה ורשות התעופה האזרחית וביוזמת ראש עיריית אילת.
במהלך יום הפעילות הראשון, שהתקיים ביום ראשון ה-2 באוגוסט, הטיסה החברה כ-2,000 נוסעים בקו, נתון המשקף את הביקוש הגבוה לרציפות תחבורתית עם העיר הדרומית.
במסגרת המערך החדש מפעילה ישראייר לפחות 10 קטעי טיסה ביום, הפרוסים החל מהשעה 06:30 בבוקר ועד 22:30 בלילה.
לוח הזמנים המורחב נועד לתת מענה ממוקד לצורכי מערכת הבריאות, המגזר העסקי, תושבי אילת ומבקריה, ומאפשר הגעה ליום פעילות או סידורים מלא במרכז הארץ או באילת וחזרה באותו היום.
מישראייר נמסר כי החברה גאה לקחת חלק במהלך הלאומי ולפתוח את הגשר האווירי עם היקף נוסעים גבוה. בחברה הדגישו כי ימשיכו להפעיל מערך טיסות רחב ונגיש כדי לחזק את הקישוריות בין מרכז הארץ לאילת, לתמוך בעסקים המקומיים ולספק מענה רציף למערכות החיוניות הפועלות בעיר.
