צים: השריפה על סיפון ״צים קינגסטון״ כבתה

החברה עדכנה כי גוררות וסירות כיבוי אש של משמר החופים הקנדי ממשיכות לפעול על מנת למנוע התקלחות מחודשת של האש. צוות מומחים צפוי לעלות בקרוב על האנייה ולספק הערכה של מצבה ומצב המטען


12:59 ,25.10.2021 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת צים מעדכנת הבוקר כי האש על סיפון אנייתה החכורה ZIM KINGSTON כובתה וכי גוררות וסירות כיבוי אש של משמר החופים הקנדי ממשיכות לפעול על מנת למנוע התקלחות מחודשת של האש.

 

החברה עדכנה כי מומחים נוספים וכוחות כיבוי אש יעלו בקרוב לכלי השיט, ככל שמזג האוויר יאפשר, על מנת לפקח על המאמץ השוטף.

 

בינתיים, צוות מומחה נוסף מתכונן לעלות על הספינה ולספק הערכה של מצב האנייה והמטען, כפי שאושרו על ידי הרשויות בקנדה, על מנת להביא את הספינה לנמל כדי לפרוק את המטען ולהעריך את הנזקים.

 

מחברת צים נמסר כי ״צים עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם כל הגורמים הרלוונטיים בכדי להבטיח את בטיחות הצוות ולמזער את ההשפעה הסביבתית. צים מספקת את כל המידע הדרוש לגבי המכולות שנפלו למים, חומרים מסוכנים במכולות שנפגעו, או כל מידע אחר המבוקש על ידי הגורמים האחראים לטיפול בכל השפעה סביבתית אפשרית, בטיחות הניווט או חששות אחרים.