משלחת של 12 חברות ענק מפריז יפגשו מחר עם נציגי התאחדות התעשיינים ומכון היצוא; מעריך – הביקור יניב עסקאות בהיקף של 20 – 40 מליוני דולרים; מגלה – 56 חברות ישראליות החלו לפעול בשנה האחרונה בצרפת.
הצרפתים מחזקים את הקשרים הכלכליים עם התעשייה הישראלית. משלחת של 12 חברות ענק מפריז יפגשו מחר – (30 מאי) עם נציגי התאחדות התעשיינים ומכון היצוא.
דוד ארצי, יו"ר ועדת סחר חוץ בהתאחדות התעשיינים וסמנכ"ל התעשייה האווירית שמסר על כך, מעריך כי הביקור יניב עסקאות בהיקף של 20 – 40 מליוני דולרים בשנה שנתיים הבאות.
המשלחת כוללת את חברת אלקטל (Alcatel) אותה ייצג הסמנכ"ל הבכיר לפיתוח עסקי, מר אלכסנדר קריבין; האחראי על הקשרים הבינלאומיים בחברת אלסטום (Alstom), מר ניקולאי איסטאי; האחראי על הפיתוח בחברת דלפי (Delphi), מר לאונרט קריף; סגן נשיא חברת פיילוט סיסטמס (Pilot Systems); נציג בכיר מחברת אימוטק, (Immotec), וכן נציגים בכירים מהחברות: מיסט טכנולוגיות (Mist Technologies); סי.איי.אנ.קיו (CINQ); סי.איי.סי.טי (CICT); קאהן (KAHN); סליון ( Calyon); קלב דה אינטרפרנוורס דל אספט (Club Des Entreprenevrs Del Escp); אס.פי.אס.איי (SPSI).
כן ישתתפו באירוע נשיא לשכת המסחר והתעשייה של פריז מר פייר סימון; הנשיא הקודם מר מיכאל פרנק; חבר נשיאות לשכת המסחר והתעשייה של פריז מרטין אבו; מנהל הארגון מר ניקולס ג'קוט; מר הנרי קורירמן נשיא לשכת המסחר צרפת ישראל; מר אדמונט ויונד, מנהל קשרים בינלאומיים בלשכת המסחר והתעשייה של פריז; מר דניאל רואז' מנהל החטיבה החינוכית בארגון זה; ומר ג'לס וור מסר, מנהל I.R.Cאיי.אר.סי של פריז.
באירוע ישתתפו התעשיינים עמירם שור – יו"ר חברת אי.אנ.טי טכנולוגיות יחודיות חדשות, ד"ר שמואל פלדל, נשיא ומנכ"ל חברת צייקלון מוצרי תעופה וגד פרופר – מנכ"ל אוסם אינטרנשיונל, כן ישתתף מנכ"ל מכון היצוא, יחיאל אסיה.
ארצי גילה כי 56 חברות ישראליות החלו לפעול בשנה האחרונה בצרפת וכי כיום פועלים שם 1,980 חברות ישראליות – גידול של כ-3% לעומת שנת 2003.
הוא ציין כי ברבע הראשון של השנה חל גידול של 7.5% ביצוא הישראלי לצרפת (ללא יהלומים) לעומת התקופה לעומת התקופה המקבילה אשתקד והוא הסתכם בכ-224 מליוני דולרים.
דוד ארצי: הצרפתים מחזקים את הקשרים הכלכליים עם התעשייה הישראלית
משלחת של 12 חברות ענק מפריז יפגשו מחר עם נציגי התאחדות התעשיינים ומכון היצוא; מעריך – הביקור יניב עסקאות בהיקף של 20 – 40 מליוני דולרים; מגלה – 56 חברות ישראליות החלו לפעול בשנה האחרונה בצרפת
00:00 ,29.05.2005
רוצים להעמיק בפרטים? תשאלו את דוק
עשוי לעניין אותך
ירידה של כ-3.4% ביצוא הסחורות לאמריקה הלטינית ברבע הראשון של 2005
מזון כשר יחוייב בסימון: ”חלבי” ”בשרי” או ”פרווה”
DHL תעניק חסות ראשית למסע האופניים של עמותת אתגרים - "גלגלים של תקווה" 2005 בעמק יזרעאל
נתניהו: "הירידה החדה באבטלה היא הוכחה להצלחת המדיניות הכלכלית של הממשלה"
אולמרט יצא לביקור ברומניה בו יקיים סדרת פגישות עם בכירים בממשל הרומני ולקידום פרויקטים ישראלים
אל על רשמה הפסד של 18.46 מליון דולר ברבעון הראשון
