חברת התעופה הישראלית ״ארקיע״ רשמה אתמול ציון דרך משמעותי בפעילותה באירופה, עם המראת טיסת הבכורה של המטוס הראשון בצי שהוסב לתצורת מחלקת עסקים. המטוס, מדגם Airbus A320, כולל כעת 12 מושבי עסקים מרווחים ו-150 מושבי תיירים, והוא ישרת בשלב הראשון את הקו הפופולרי לפריז.
המהלך האסטרטגי לא יעצור בפריז: ב״ארקיע״ מעדכנים כי כבר במהלך החודש הבא יוסב מטוס A320 נוסף לתצורת שתי מחלקות, במטרה להרחיב את היצע טיסות הפרימיום ליעדים נוספים ביבשת. ההחלטה מגיעה על רקע ביקוש גובר מצד הקהל הישראלי לחוויית טיסה משודרגת גם בטיסות קצרות ובינוניות.
עוז ברלוביץ, מנכ״ל ארקיע: ״לאחר ההצלחה של מחלקת העסקים בקווים לניו יורק וליעדי המזרח, אנו משיקים כעת את השירות לראשונה גם ביעדי אירופה. ביצענו התאמה תפעולית בצי שמאפשרת לנו להציע מוצר איכותי ומדויק יותר. זהו מהלך שמרחיב את היצע השירותים שלנו ומאפשר לנוסעים לבחור את חוויית השירות המתאימה להם״.
מחלקת העסקים החדשה תציע לנוסעים חבילת שירות מקיפה:
שירות בנמל התעופה: תור ייעודי בצ׳ק-אין ובעלייה למטוס (Priority), וגישה לטרקלין האירוח.
כבודה משופרת: זכאות לשתי מזוודות במשקל של עד 32 ק״ג כל אחת, בנוסף לתיק יד (טרולי).
חוויית טיסה קולינרית: תפריט מוקפד המוגש בכלי חרסינה, הכולל תפריט אלכוהול עשיר וקינוחים.
הסבת המטוסים בצי ה-A320 מהווה שלב נוסף במיצובה של ארקיע כחברת תעופה המציעה פתרונות פרימיום לצד טיסות תיירים, תוך התאמה לסטנדרטים הבינלאומיים המקובלים בטיסות לאירופה.
