ארקיע: רן כהן מונה לסמנכ״ל הכספים של החברה

כהן, שכיהן בעבר כמנהל הכספים בארקיע ובשנים האחרונות כסמנכ״ל הכספים של איסתא ישראל, יחליף את אלון סולר שמונה לסמנכ״ל הכספים של הבורסה לניירות ערך


11:34 ,31.03.2026 מאת: מערכת פורט2פורט
חברת התעופה ארקיע הודיעה על שינוי בצמרת הניהולית של האגף הפיננסי: רואה החשבון רן כהן מונה לתפקיד סמנכ״ל הכספים של החברה. כהן חוזר לארקיע לאחר ששימש בעבר כמנהל הכספים שלה, ובשנים האחרונות כיהן כסמנכ״ל הכספים של איסתא ישראל. הוא מביא עמו ניסיון עשיר והיכרות מעמיקה עם שוק התעופה והתיירות המקומי והבינלאומי.

 

כהן יחליף בתפקידו את רו״ח אלון סולר, המסיים קדנציה משמעותית בחברה לטובת מינויו לסמנכל הכספים של הבורסה לניירות ערך בתל אביב. סולר ליווה את ארקיע באחת התקופות המאתגרות בתולדותיה, שכללה את משבר הקורונה, אירועי ה-7 באוקטובר והשלכות המלחמה האזורית על ענף התעופה הישראלי.

 

מנכ״ל ארקיע, עוז ברלוביץ, הודה לסולר על תרומתו ואמר: ״עברנו יחד תקופות מורכבות במיוחד. לאורך כל הדרך אלון הפגין מקצועיות ומנהיגות יוצאת דופן, ובזכות תרומתו ארקיע הצליחה לשנות את פניה בשנתיים האחרונות ולהפוך לחברה יציבה ורווחית. אני מאחל לו הצלחה רבה בתפקידו החדש בבורסה״.

 

בהתייחסו למינויו של רן כהן, הוסיף ברלוביץ: ״אני שמח מאוד על חזרתו של רן למשפחת ארקיע. רן מגיע עם היכרות עמוקה של הפעילות העסקית שלנו וניסיון רב בתחום. אני סמוך ובטוח כי הוא יוביל את התחום הפיננסי קדימה, יחזק את החוסן הכלכלי של החברה ויתרום להמשך אסטרטגיית הצמיחה וההתפתחות של ארקיע בשנים הקרובות״.

 

מינויו של כהן נתפס בענף כמהלך של המשכיות מקצועית, שנועד לשמר את היציבות הפיננסית של ארקיע בתקופה של אי-ודאות גאופוליטית ותמורות מהירות בשוק הטיסות והתיירות.

רוצים להעמיק בפרטים? תשאלו את דוק